4x4 Adventure logo Home Contact
4x4 rijden Paintball Quad rijden Contact Boog-/buksschieten Autoverhuur Trainingen
4x4 evenementen Eetgelegenheden Vrijgezellenfeest Arrangementen Bijzonder vergaderen Onze partners Foto's

Vrijgezellenfeest

Wil je een uitdagend vrijgezellenfeest? Dan is een dag vol met outdoor-activiteiten zeker aan te bevelen. Samen met je vrienden ga je de vrijgezel het leven zuur maken. Het zal een dag worden waar nog lang over nagepraat zal worden.

Samen met de groep ga je enkele opdrachten uitvoeren waarbij de vrijgezel het middelpunt is. We hebben hier een mooi konijnenpak klaar liggen waardoor de vrijgezel zeker niet te missen is! De activiteiten zullen buiten gehouden worden in een mooie bosrijke omgeving.

Wij van 4x4-Adventure denken graag mee om er een geslaagde dag van te maken. We kijken welke activiteiten het beste passen binnen het beschikbare budget en/of tijd. Bij ons hoef je geen vast programma af te nemen, maar wordt de dag in overleg samengesteld, zodat het een onvergetelijk feest zal worden.

IdeeŽn voor een vrijgezellenfeest:

De onderstaande activiteiten zijn de meest populaire activiteiten voor een vrijgezellenfeest. Het assortiment is volledig naar wens in te richten. Vaak worden de onderstaande activiteiten ook aangevuld met boogschieten en sumoworstelen.

Paintball

Paintball is de populairste activiteit die gedaan wordt tijdens onze vrijgezellenfeesten. De regels zijn simpel: de groep tegen de vrijgezel. De vrijgezel zal in een konijnenpak zwaar onder vuur genomen worden. 'Let's hit the bunny!'

Quad-rijden

Op een spectaculair vrijgezellenfeest ga je natuurlijk ook quad-rijden! Met de hele groep ga je op een spectaculaire baan racen met snelle quads. Het quad-rijden zal plaatsvinden in onze bosrijke omgeving.

Barbeque

Na een uitdagende dag kan er gezellig gegeten en gedronken worden tijdens het barbecuen! Wij verzorgen voor jullie de gehele barbecue, zodat jullie nog even kunnen nagenieten van een onvergetelijke dag!